Vifo Artikel 13.03.2020

Corona: Vi lukker kontoret, men fortsætter arbejdet

I de kommende uger kan alle medarbejdere i Videncenter for Folkeoplysning træffes på deres hjemmearbejdspladser. Arbejdet med projekter og eksterne opgaver fortsætter som planlagt.

Skrevet af: Redaktionen
Nøgleord: Corona Vifo

* Opdateret den 24. marts 2020

Som følge af regeringens beslutning om at sende de fleste offentligt ansatte hjem lukker også Idrættens Analyseinstitut inklusive Videncenter for Folkeoplysning og Play the Game sit kontor og drosler ned på eksterne mødeaktiviteter, foreløbig frem til og med mandag den 13. april.

Indtil da vil instituttets medarbejdere løse opgaverne hjemmefra. Eksterne og interne møder bliver så vidt muligt afviklet online.

”Det er et væsentligt, men fornuftigt benspænd for hele samfundet, men vi er heldigvis nogle af dem, der i vid udstrækning kan holde gang i hjulene fra hjemmekontorerne, og derfor sætter vi hverken ambitionerne eller tempoet ned,” siger direktør Jakob Rathlev, som ikke forudser større forsinkelser med projekter og eksterne opgaver.

Instituttets hovednummer 32 66 10 30 besvares ikke, mens kontoret er lukket, men alle medarbejderne kan træffes på deres mobiltelefoner og e-mails. Se deres kontaktoplysninger her.

”Vi opfordrer alle, som har et spørgsmål eller et forslag til instituttet, til at henvende sig ganske som normalt,” understreger Jakob Rathlev.

Kontakt