Vifo Artikel 01.03.2017

DUF får ny generalsekretær

Fra 15. marts 2017 bliver det Morten E. G. Jørgensen, der skal stå i spidsen for Dansk Ungdoms Fællesråds sekretariat.

Skrevet af: Redaktionen
Nøgleord: Organisationer

Den nye generalsekretær i Dansk Ungdoms Fællesråd (DUF) kommer fra en stilling som særlig rådgiver for forhenværende forsvarsminister Peter Christensen (V) og har førhen været ansat i Justitsministeriet, men fra 15. marts skal Morten E. G. Jørgensen lede sekretariatet i DUF.

Morten E. G. Jørgensen har været aktiv i både elevbevægelsen, spejderbevægelsen og Venstres Ungdom og er uddannet jurist fra Aarhus Universitet. Derudover har han siddet i DUF’s styrelse og forretningsudvalg og har dermed et indgående kendskab til organisationen.

DUF’s formand, Kasper Sand Kjær, glæder sig over ansættelsen og håber, at Morten E. G. Jørgensen med sin erfaring fra både Slotsholmen og foreningslivet kan være med til at placere DUF endnu stærkere på den politiske dagsorden:

”Jeg ser meget frem til at få Morten med på holdet i DUF. Han bringer en unik politisk forståelse, et stærkt netværk og en række vigtige kompetencer med sig, som jeg er sikker på, at DUF og medlemsorganisationerne vil få stor glæde af”, udtaler Kasper Sand Kjær på DUF’s hjemmeside.

Morten E. G. Jørgensen omtaler selv sin nye stilling som et ’drømmejob’ og glæder sig meget til at komme i gang med arbejdet. Han overtager stillingen som generalsekretær fra Henriette Laursen, som fratrådte i november 2016.