Vifo Artikel 13.08.2018

Early bird-rabat til Vifo-konference er forlænget

Konferencen 'Folkeoplysning i forandring III' nærmer sig allerede 150 tilmeldte, men der er plads til mange flere. ’Early bird’-rabatten er derfor forlænget med en uge.

Skrevet af: Søren Bang

Næsten 150 deltagere er allerede klar til Videncenter for Folkeoplysnings store konferencen den 11.-12. september i Aarhus. Men der er plads til flere, og for at sikre, at hele den brede folkeoplysende sektor kan nå tilbage fra sommerferie og melde sig til med rabat, er fristen for at tilmelde sig konference til en særlig gunstig pris forlænget til den 19. august.

Vifos konference samler mere end 50 oplægsholdere, som vil formidle og diskutere ny viden og nye perspektiver på den brede folkeoplysning. Med to nye landsdækkende undersøgelser i bagagen vil Vifo blandt andet sætte aftenskolerne og højskolernes aktiviteter til debat. Desuden bliver der i det tætpakkede program sat fokus på unge som målgruppe for folkeoplysende aktiviteter, folkeoplysningens faciliteter, udviklingen på Folkeuniversitetet samt innovative tiltag inden for folkeoplysningen.

Konferencen giver samtidig god mulighed for at netværke og opleve folkeoplysningen på krop og sjæl med et bredt udvalg af aktiviteter som morgen- og aftensang, yoga, idræt i skov og på vand, kulturvandring og ’nørkleaktiviteter’.

Læs mere