Vifo Artikel 21.09.2018

Idrættens Analyseinstitut/Videncenter for Folkeoplysning søger ny direktør

Har du en holdning til folkeoplysning og idrætspolitik? Og vil du være med til at sætte agendaen og sikre udvikling, samt at gode beslutninger bliver truffet? Led et erfarent team af specialister, som bidrager med analyser til beslutningstagere inden for det idrætspolitiske og folkeoplysende område.

Nøgleord: Vifo

Idrættens Analyseinstitut er en offentlig, selvejende institution under Kulturministeriet og leverer forskning, analyser, rapporter og formidling inden for idræt- og folkeoplysningsområdet. En del af instituttet rummer organisationerne Play the Game og Videncenter for Folkeoplysning med egne profiler. Vi leverer forskningsbaserede resultater, mindre analyser, egen journalistik og anden formidling, der udfordrer og hjælper aktører inden for området til at træffe informerede beslutninger, og som skaber dialog og debat i offentligheden.

17 specialister søger sparringspartner

Du får base sammen med os midt i Aarhus. I alt er vi 17 akademikere/ kommunikationseksperter med stor viden inden for vores felt. Vi nyder en høj grad af frihed til at løse vores opgaver og glæder os til at tage godt imod en leder, der kan være vores dygtige sparringspartner med politisk tæft.

Samtidig ser vi frem til at byde dig velkommen i et rart arbejdsmiljø med høj trivsel og med ildsjæle, som er stolte af deres arbejde. Sammen med dig glæder vi os til at bidrage endnu mere til at sætte nye dagsordener og skabe udvikling inden for netop vores område.

Sæt retningen for Idrættens Analyseinstitut både internt og eksternt

Som direktør får du det overordnede ansvar for at profilere Idan nationalt og internationalt som en troværdig, uafhængig analyseleverandør.

Med udgangspunkt i vores strategi udarbejder du en handlings- og aktivitetsplan for instituttet - i tæt samarbejde med lederteamet og bestyrelsen.

Spil en nøglerolle som Idans ansigt udadtil

Som direktør spiller du en helt central rolle i at opbygge og vedligeholde relationer til primære stakeholders inden for idrætssektoren og det brede folkeoplysende område. Desuden deltager du i konferencer, debatter og møder, og du netværker gerne i miljøet, nationalt som internationalt.

Dine opgaver bliver at:

  • sikre en god daglig ledelse og drift, så organisationen har ressourcer og kompetencer, der matcher opgaver, mål og ambitioner
  • passe, pleje og udvikle netværk og relationer inden for idrætssektoren og den øvrige folkeoplysning, både hos private og offentlige aktører.

Erfaring med public affairs, politisk styrede miljøer og ledelse

Vi søger en erfaren leder, som kan sætte retningen og samtidig skabe tillid og samarbejde med både medarbejdere og samarbejdspartnere. Integritet er vigtigt for dig, og du forstår at begå dig på den politiske scene og kommunikere komplekse budskaber på en enkel, konstruktiv facon. Vi tænker, at du:

  • har opbygget solid erfaring samt en stærk forståelse for politisk ledede miljøer gennem samarbejde med offentlige myndigheder såvel som det politiske system
  • sikkert allerede har et netværk inden for miljøet
  • har en kandidatgrad eller stor erfaring inden for fx politik, journalistik, kommunikation, administration el.lign.
  • har flere års ledelseserfaring og solide kompetencer inden for det administrative område
  • gerne har interesse for eller baggrund inden for idræts- eller folkeoplysningsområdet eller lignende
  • taler og skriver flydende engelsk.

Interesseret?

Så send din ansøgning og dit CV hurtigst muligt på job@populos.dk. Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte konstitueret direktør Maja Pilgaard på telefon 2921 7036. Vi forventer at afslutte processen senest ultimo november 2018. Har du spørgsmål til processen, er du velkommen til at kontakte Chief Advisor Recruitment, Rikke Krogh fra Populos på telefon 3071 8172.Vi glæder os til at høre fra dig.