Vifo Artikel 06.10.2014

Invitation til Perspektivforum

Videncenter for Folkeoplysning/Idrættens Analyseinstitut inviterer sine interessenter til Perspektivforum i Vejen Idrætscenter, den 24. november.

Skrevet af: Redaktionen
Nøgleord: Vifo

I forbindelse med dobbeltkonferencen ’Idrættens største udfordringer IV’ og ’Folkeoplysning i forandring’ i Vejen Idrætscenter den 24.-26. november inviterer Idrættens Analyseinstitut/Videncenter for Folkeoplysning til offentligt Perspektivforum.

Perspektivforum er en invitation til dialog med alle Idan og Vifos interessenter om instituttets indsatsområder og prioriteringer nu og i fremtiden. Mødet afholdes i Vejen Idrætscenter mandag den 24. november kl. 20.00-21.30.

På Perspektivforum vil der være korte oplæg om instituttets aktuelle situation, handlingsplan og indsatsområder i forhold til idræt og folkeoplysning ved følgende tre repræsentanter for instituttet:

  • Henrik H. Brandt, direktør
  • Maja Pilgaard, forskningsleder
  • Søren Bang, redaktør

Derefter får interessenterne mulighed for at spørge ind til eller kommentere på instituttets arbejde samt komme med ønsker og ideer til fremtidige indsatsområder og projekter.

Tilmelding til Perspektivforum er ikke nødvendig, hvis man i forvejen er tilmeldt dobbeltkonferencen ’Idrættens største udfordringer IV’ og ’Folkeoplysning i forandring’ i Vejen Idrætscenter den 24.-26. november.

Hvis man ikke er tilmeldt konferencen, beder vi af praktiske årsager om forhåndstilmelding til Perspektivforum senest den 17. november til konferencemanager Maria Suurballe, maria@playthegame.org (meddel navn, evt. organisation og titel). Perspektivforum er åbent for alle interesserede, og deltagelse er gratis. Dette gælder dog kun for selve Perspektivforum og ikke for andre arrangementer på den sideløbende konference.