Vifo Artikel 09.09.2020

Junioranalytiker til analyse af fritidslivet på Færøerne

Vil du gerne arbejde med samfundsvidenskabelig dataindsamling, kortlægning, analyser og formidling? Har du interesse for idræts- og fritidsliv? Og kan du det færøske sprog i skrift og tale? Så søger Idrættens Analyseinstitut/ Videncenter for Folkeoplysning lige nu en ny junioranalytiker (studentermedhjælper).

Nøgleord: Vifo

Idrættens Analyseinstitut (Idan) og Videncenter for Folkeoplysning (Vifo) skal i løbet af det kommende år gennemføre en undersøgelse af fritidslivet på Færøerne. Undersøgelsen gennemføres i samarbejde med de færøske kommuner, Kulturministeriet på Færøerne, færøske landsorganisationer på idræts- og fritidsområdet samt Lokale og Anlægsfonden. I den forbindelse søger vi en ny junioranalytiker, der kan hjælpe på projektet.

Hos Idan og Vifo kombinerer vi rollerne som forsker, konsulent og formidler, og som junioranalytiker hos os vil din opgave være at støtte og bidrage til arbejdet med desk research, kvalitative interviews, spørgeskemaundersøgelser, analyser og formidling af resultater. Du vil primært blive tilknyttet analysen af fritidslivet på Færøerne, men du kan også få opgaver på andre af instituttets projekter.

Arbejdsmæssigt er du grundig og systematisk. Du skal både kunne arbejde selvstændigt og kunne indgå i samarbejder med andre. Det er en forudsætning for jobbet, at du kan det færøske sprog i både skrift og tale, og at du derudover har gode formidlingsevner på dansk. Kendskab til den færøske kultur og organiseringen af det færøske fritidsliv er derudover en stor fordel.

Vi forestiller os, at du er i gang med en samfundsvidenskabelig uddannelse, som f.eks. statskundskab, økonomi, antropologi eller sociologi. Det er en fordel, hvis du har kendskab til og interesse for både kvantitative og kvalitative metoder.

Du er selvstændigt tænkende og interesserer dig for civilsamfundet, frivillighed, folkeoplysningens og idrættens rolle i samfundet og har måske selv erfaringer som frivillig i foreningslivet. Du har samtidig lyst til at indgå i et miljø, hvor en uformel tone går hånd i hånd med høj faglighed.

Arbejdstiden kan variere, men vil gennemsnitligt være på 7-15 timer ugentligt efter nærmere aftale på vores kontor i hjertet af Aarhus.

Har du spørgsmål til jobbet, er du velkommen til at kontakte senioranalytiker Malene Thøgersen på telefon 6179 6463 eller malene.thogersen@vifo.dk.

Vi behandler løbende ansøgningerne, så send snarest muligt og senest den 6. oktober 2020 din ansøgning, CV og karakterudskrift til job@idan.dk og skriv ’Junioranalytiker’ i emnefeltet.