Vifo Artikel 09.03.2020

Junioranalytiker til analyser af idræt og folkeoplysning

Vil du gerne prøve kræfter med samfundsvidenskabelig dataindsamling, kortlægning, analyser og formidling? Og har du interesse for idræt, faciliteter og folkeoplysning? Så søger Idrættens Analyseinstitut inklusive Videncenter for Folkeoplysning junioranalytikere (studentermedhjælpere).

Skrevet af: Redaktionen
Nøgleord: Vifo

Vi kombinerer rollerne som forsker, konsulent og formidler, og som junioranalytiker hos os vil din opgave være at støtte og bidrage til arbejdet med kvalitative interviews, spørgeskemaundersøgelser, analyser og formidlingen af resultater. Du vil blive tilknyttet forskellige projekter og arbejdet med at opdatere og udvikle facilitetsdatabasen (facilitetsdatabasen.dk), som er en af vores centrale aktiviteter.

Arbejdsmæssigt er du grundig og systematisk. Du skal både kunne arbejde selvstændigt og kunne indgå i samarbejder med andre. Det er en stor fordel at have flair for at arbejde med excel og databaser.

Vi forestiller os, at du er i gang med en samfundsvidenskabelig kandidatuddannelse, som f.eks. statskundskab, økonomi, antropologi eller sociologi. Du har godt kendskab til statistik og statistikprogrammer, men også gerne kendskab til kvalitative metoder.

Du er selvstændigt tænkende og interesserer dig for civilsamfundet, frivillighed, folkeoplysningens og idrættens rolle i samfundet og har måske selv erfaringer som frivillig i foreningslivet. Disse egenskaber får du brug for, når du assisterer vore analytikere med transskribering af interviews, hjælp med planlægning og afvikling af fokusgrupper, udvikling af spørgeskemaundersøgelser, desk-research og mere praktiske opgaver. Du har samtidig lyst til at indgå i et miljø, hvor en uformel tone går hånd i hånd med høj faglighed.

Vi behandler løbende ansøgningerne, så send snarest muligt og senest den 5. april 2020 din ansøgning, CV og karakterudskrift til job@idan.dk og skriv ”Junioranalytiker” i emnefeltet.

Læs mere