Vifo Artikel 16.02.2017

Konference om effektstyring i foreninger og fonde

Med udgangspunkt i foreninger og fondes særlige vilkår afholder Altinget konference om effektstyring som organisatorisk værktøj og læringsredskab.

Skrevet af: Redaktionen
Nøgleord: Foreningsliv

Den 31. marts kan foreninger og fonde få mere viden om, hvordan de kan benytte sig af effektstyring til at dokumentere deres arbejde og skabe evidens. Konferencen ’Effektstyring i fonde og foreninger’ afholdes af Altinget og vil sætte særligt fokus på de erfaringer og udfordringer, der gør sig gældende for foreninger og fonde.

Konferencen byder på en række oplæg fra både nationale og internationale eksperter i effektstyring, og på programmet er blandt andet Kirstine Rasmussen, Public Affairs Advisor i Carlsberg Fonden, som vil give en introduktion til de vigtigste begreber inden for effektstyring, og professor Tobias Jung fra St. Andrews Universitet i Skotland, som vil fortælle om internationale forskningserfaringer med effektstyring i foreninger og fonde.

I en workshop vil konferencedeltagerne endvidere få mulighed for at reflektere over og arbejde med en række cases.

Konferencen finder sted i Børsbygningen fredag den 31. marts fra 9.00 til 15.50 og deltagelse koster 3.995 kr. (2.995 for Altingets abonnenter)