Vifo Artikel 19.06.2014

Kulturkonference 2014

På Landsforeningen Kulturelle Samråd i Danmarks kulturkonference 2014 kan tilhørerne lære mere om kulturlivet uden for storbyerne.

Nøgleord: Kultur

Guldborgsund Kommune lægger hus til, når Landsforeningen Kulturelle Samråd i Danmark afholder sin Kulturkonference 2014.

På konferencen kan deltagerne høre mere om, hvordan der arbejdes med den brede kultur i en landkommune med et rigt foreningsliv, samt om hvordan en ’død’ landsby kan gøres levende.

Konferencen byder desuden på et kig ind i fremtiden, når fremtidsforsker Marianne Levinsen i sit oplæg ’Den nye agenda på kultur- og fritidsområdet anno 2025’ giver et bud på, hvordan området kommer til at se ud om nogle år.

Samtidig vil Peter Vuust, professor ved Det Jyske Musikkonservatorium og lektor ved Århus Universitets Hospital, fortælle mere om, hvordan musik påvirker vores helbred, og om musikken kan ses at have en effekt på intelligens, motorik og sindstilstand.

Konferencen byder desuden på en række sociale arrangementer som udflugter til Middelaldercentret og et besøg på Sydhavsøernes Frugtfestival i Sakskøbing.

Landsforeningen Kulturelle Samråd i Danmarks Kulturkonference 2014 finder sted fra den 19. til den 21. september på Hotel Nykøbing Falster.