Vifo Artikel 20.05.2014

Nyt kontor i Aarhus

Medio juni flytter Videncenter for Folkeoplysning, Idrættens Analyseinstitut og Play the Game Aarhus-kontoret ind i nye lokaler i en helt ny bygning i FO-Byen midt i Aarhus.

Skrevet af: Redaktionen
Nøgleord: Vifo

FO-Aarhus inviterer til officiel indvielse af den nye bygning, herunder Vifos nye lokaler, den 18. juni kl 11.00. Her er det muligt at få en rundvisning i både den nye bygning og hele FO-byen og møde lejerne og en række projekter. Aarhus Kommunes kulturrådmand, Rabih Azad-Ahmad (R), foretager den officielle indvielse.

Vifo vil også holde kontoret åbent på dagen, og alle er velkomne til at kigge forbi og få en snak om videncentret og dets planer. Vifo kommer i FO-Byen til at dele adresse med forskellige århusianske foreninger og projekter så som jobværkstedet, seniordaghøjskolen, ChangeMakers/Økogal og Parat til Start.

Videncenter for Folkeoplysnings nye adresse bliver fra den 16. juni Frederiksgade 78 B, 2. sal, 8000 Aarhus C. Årsagen til flytningen fra den nuværende adresse ved Aarhus Universitets Sektion for Idræt, Dalgas Avenue 4, er dels økonomiske overvejelser, dels muligheden for at få egne lokaler og samtidig blive en del af atmosfæren omkring det dynamiske folkeoplysningsmiljø i FO-Byen i det centrale Aarhus. 

Hovedadressen for hele institutionen er fortsat Kanonbådsvej 4A, 1437 København K.