Vifo Artikel 09.03.2020

Praktikant til kommunikation af idræt og folkeoplysning

Vil du gerne prøve kræfter med kommunikation og journalistik? Og har du interesse for idræt og folkeoplysning? Så søger Idrættens Analyseinstitut inklusive Videncenter for Folkeoplysning og Play the Game en praktikant til vores kommunikations-afdeling (projektorienteret forløb) til efteråret 2020.

Skrevet af: Redaktionen

Vi kombinerer rollerne som forsker, konsulent og formidler, og som praktikant vil du skulle:

  • skrive nyheder til idan.dk og vifo.dk – herunder opdatere vores SoMe kanaler
  • hjælpe med at line medvirkende op til vores kommende podcasts
  • opdatere indholdet i vidensbankerne på idan.dk og vifo.dk og udvikle ideer til at gøre vidensbankerne mere synlige og tilgængelige for omverdenen
  • medvirke til at udvikle vores pressearbejde.

Det vil også være en fordel, hvis du kan deltage i arbejdet med at producere indhold til vores engelsksprogede hjemmeside for Play the Game, der arbejder på at fremme etik, ytringsfrihed, gennemsigtighed og demokrati i international sport.

Sammen med dygtige kolleger vil du indgå i et miljø, der er kendetegnet ved stort engagement, kort til smil og høj kvalitet i opgaveløsningen. Du vil blive inddraget på lige fod med vores øvrige kommunikationsfolk – både fagligt og socialt – under hensyntagen til, at du får et lærerigt forløb, som kan gavne dig i dit videre uddannelsesforløb. Du vil få din daglige gang i hjertet af Aarhus, hvor vi bor.

Vi forestiller os, at du er i gang med en kandidatuddannelse i journalistik, medievidenskab eller lignende med fokus på formidling. Vi forventer, at du har analytisk sans og trives med flere sideløbende processer og deadlines. Du skal kunne arbejde selvstændigt, men også være god til at samarbejde, da mange af vores opgaver løses i fællesskab.

Det projektorienterede forløb løber over ét semester med start i august eller september 2020 og er en fuldtidsstilling, men vi følger de regler, der er for projektorienteret forløb på din uddannelse. Praktikforløbet er ulønnet.

Vi behandler løbende ansøgningerne, så send snarest muligt og senest 1. maj 2020 din ansøgning, CV og karakterudskrift til job@idan.dk og skriv ”Praktikant” i emnefeltet.

Læs mere