Vifo Artikel 21.08.2019

Senioranalytiker og analytiker til Idan/Vifo

Idrættens Analyseinstitut sætter et nyt hold og søger bl.a. en senioranalytiker og en analytiker, der skal være med til at skabe instituttets fremtidige faglige profil.

Skrevet af: Redaktionen

Idrættens Analyseinstitut, der også rummer Videncenter for Folkeoplysning og Play the Game, har til opgave at skabe overblik over og indsigt i idræt og folkeoplysning nationalt og internationalt.

Vi vil udvikle de bedste undersøgelsesdesigns, lave skarpe analyser og formidle dem handlingsorienteret til både beslutningstagere og praktikere. Vi kombinerer rollerne som forsker, konsulent og formidler, og vi gør det på grundlag af vores fire værdier: Uafhængighed, faglighed, relevans og gennemslagskraft.

Senioranalytiker:

 Du har flere års erfaring med at designe, gennemføre, projektlede og formidle analyser, og du er god til at samarbejde i et varieret landskab af interessenter. Du har erfaring fra en forskningsinstitution, et konsulentfirma, et fagkontor eller lignende. Du har samfundsvidenskabelig baggrund (for eksempel sociologi, statskundskab, økonomi eller folkesundhedsvidenskab). Du er metodestærk, og du er særlig skrap til spørgeskemaundersøgelser. Du er en rutineret formidler både skriftligt og mundtligt, på såvel dansk som engelsk, og du har interesse for breddeidræt og også gerne folkeoplysning. Du er initiativrig, god til at skabe resultater sammen med andre, og vil gerne stå på tæer for at nå dine og vores fælles mål.

Analytiker:

 Du har analytisk sans, er metodestærk og er særligt skarp til kvantitative analyser. Du har samfundsvidenskabelig baggrund (for eksempel sociologi, statskundskab, økonomi eller folkesundhedsvidenskab), og du kan dokumentere stærke evner i metode. Du har erfaring med fx økonometriske analyser eller kohorteanalyser. Du kan lide at formidle både skriftligt og mundtligt på dansk og gerne engelsk, og du har interesse for breddeidræt og gerne folkeoplysning. Du er initiativrig, god til at skabe resultater sammen med andre og vil gerne stå på tæer for at nå dine og vores fælles mål.

Andre relevante kompetencer for begge stillinger er flair for it og databaser samt indsigt i beslægtede områder såsom good governance, kultur eller innovation.

Som senioranalytiker/analytiker vil du have din daglige gang i hjertet af Aarhus, hvor Idan har sine lokaler. Du får dygtige kolleger og et arbejdsmiljø, hvor der er højt til loftet, kort til smil og stor indflydelse på eget arbejde.

Der gennemføres 1. samtaler torsdag den 19. september og 2. samtaler onsdag den 25. september. Der benyttes en case til 2. samtalen.

Løn- og ansættelsesvilkår forhandles individuelt med udgangspunkt i relevant overenskomst. Forventet tiltrædelsesdato er den 1. november 2019. Har du spørgsmål til jobbet, er du velkommen til at kontakte forsknings- og analysechef Rasmus K. Storm på rasmus.storm@idan.dk eller direktør Jakob Rathlev på jakob.rathlev@idan.dk.

Send ansøgning, CV og eksamensbeviser i en samlet .pdf-fil til job@idan.dk med angivelse af ’Senioranalytiker’ eller ’Analytiker’ i emnefeltet og senest den 10. september.