Vifo Idan Artikel 21.12.2020

To nye bestyrelsesmedlemmer til Idrættens Analyseinstitut

Kulturministeren har udpeget to nye medlemmer til bestyrelsen for Idrættens Analyseinstitut, Videncenter for Folkeoplysning og Play the Game.

Skrevet af: Redaktionen
Nøgleord: Vifo

Kulturminister Joy Mogensen (S) har med virkning fra 1. januar 2021 udpeget to nye medlemmer til bestyrelsen for Idrættens Analyseinstitut og herunder Videncenter for Folkeoplysning og Play the Game.

De to nye medlemmer af bestyrelsen er Tania Dethlefsen og Kenneth Thue Nielsen, som begge har plads i bestyrelsen frem til 31. december 2024.

Tania Dethlefsen er forstander på Gerlev Idrætshøjskole og har en kandidatgrad i psykologi og kommunikation fra Roskilde Universitet og en NGO Ledelsesuddannelse fra Frontsetter. Hun har tidligere arbejdet med opgaver inden for kommunikation, politik, fundraising og programarbejde for organisationer som UNICEF, Sex & Samfund, Dansk Ungdoms Fællesråd og CBS.

Kenneth Thue Nielsen er ejer af virksomheden methods.dk og har en kandidatgrad i statskundskab fra Aarhus Universitet. Han har tidligere været kommunikationschef i LO, analyseredaktør i DR Nyheder, konsulent og senere udviklingschef i DR Programproduktion og politisk konsulent hos Socialdemokraterne.

Instituttet vil gerne sige en stor tak for indsatsen i bestyrelsen til de to afgående medlemmer Tine Bendix og Morten Bo Andersen.

Idans bestyrelse består pr. 1. januar 2021 af:

  • Formand Carl Holst, tidligere folketingsmedlem, Venstre
  • Christine Dartsch, leder af Centrum för idrottsforskning i Stockholm
  • Mette Trangbæk Hammer, rektor på Greve Gymnasium
  • Trine Bendix Knudsen, strategi- og projektkonsulent, IDA
  • Tania Dethlefsen, forstander Gerlev Idrætshøjskole
  • Kenneth Thue Nielsen, ejer methods.dk

Ifølge Idans vedtægter udpeger kulturministeren instituttets seks bestyrelsesmedlemmer, der tilsammen skal repræsentere kompetencer inden for ledelse, dansk og international idrætspolitik, medievirksomhed, idrætsforskning, folkeoplysningsområdet og økonomi.