Vifo Artikel 19.12.2019

Videncenter for Folkeoplysning ansætter ny senioranalytiker

Rasmus Kolby Rahbek starter som senioranalytiker i Videncenter for Folkeoplysning pr. 1. marts 2020.

Skrevet af: Redaktionen

Idrættens Analyseinstitut opruster på folkeoplysningsområdet, når Rasmus Kolby Rahbek starter som senioranalytiker i Videncenter for Folkeoplysning pr. 1. marts 2020.

”Jeg ser meget frem til at få Rasmus Kolby Rahbek ombord. Han er en stor kapacitet på sit felt og bliver en markant styrkelse af vores arbejde på det folkeoplysende område,” siger direktør Jakob Rathlev.

Rasmus Kolby Rahbek er uddannet cand.mag. i idéhistorie og æstetik & kultur fra Aarhus Universitet, og blev tidligere på året ph.d. med afhandlingen ’Stedets pædagogik – en fortolkende beskrivelse af højskolepædagogik i et dannelsesperspektiv’.

Rasmus kommer fra Folkehøjskolernes Forening, hvor han siden 2010 har arbejdet med udvikling, rådgivning og efteruddannelse af højskolelærere. Før det har han undervist i syv år primært på højskoler, men også Aarhus Universitet.

I Videncenter for Folkeoplysning vil Rasmus Kolby Rahbek særligt komme til at arbejde med analyser og formidling på folkeoplysningsområdet samt sammenhængen mellem den værdibårne folkeoplysning og praksis.

Analyse- og forskningschef, ph.d.

Rasmus K. Storm

Sportsevents, eliteidræt, sportsøkonomi