Vifo Artikel 25.09.2019

Vifo Forum diskuterede det gode samspil mellem kommuner og folkeoplysningen

På Vifo Forum og Idan Forums fælles temamøde den 12.-13. september i Kolding blev det gode samspil mellem kommunerne og folkeoplysningen sat til debat.

Skrevet af: Redaktionen

Hvad er det for logikker, der mødes, når den offentlige og den frivillige sektor indgår i et samspil med hinanden? Hvilke muligheder og udfordringer kan dette samspil give? Og hvad karakteriserer et godt tværgående samarbejde? Det var nogle af de spørgsmål, der blev sat til debat på Vifo Forums tredje temamøde i Kolding.

Temamødet blev afholdt i samarbejde med Idan Forum og her fik forum-medlemmer, forskere og praktikere fra både folkeoplysning og kommuner bragt deres viden og erfaringer i spil, da vi diskuterede det gode samspil mellem kommunerne og folkeoplysningen og fik hørt en masse eksempler på, hvordan dette samspil kan tage form.

Nedenfor finder du præsentationerne fra dagen:

Du kan samtidig se en række billeder fra dagen på Vifos Flickr-side  Her er desuden dagens deltagerliste. Besøg Vifo Forums hjemmeside for mere information Det næste temamøde finder sted den 14. november, hvor Vifo Forum ser nærmere på bibliotekernes rolle i folkeoplysningen.