Vifo Artikel 14.04.2015

Konference om nyskabende faciliteter til friluftsliv

Få inspiration til nytænkning af arbejdet med friluftsfaciliteter når Friluftsrådet og Videncenter for Friluftsliv og Naturformidling i maj inviterer til konference.

Skrevet af: Katja Høiriis
Nøgleord: Faciliteter Natur

Friluftslivet har ændret sig, så hvordan skaber vi nytænkende friluftsfaciliteter, som kan imødekomme den store variation af forskellige anvendelser?

Det vil Friluftsrådet og Københavns Universitets Videncenter for Friluftsliv og Naturformidling forsøge at besvare på konferencen ’Nyskabende faciliteter til friluftsliv - Fra mikroinstallation til multifunktionelle friluftsfaciliteter’, der vil give ny inspiration og nye ideer til arbejdet med faciliteter til friluftsliv.

På konferencen kan deltagerne bringe deres egne ideer i spil og få feedback fra forskellige fagfolk fra fonde, kommuner og forskningsinstitutioner. Der er også fokus på at danne nye netværk og møde potentielle samarbejdspartnere på konferencens idémarkedsplads, hvor deltagerne får mulighed for at udveksle erfaringer og møde ligesindede.

Endelig vil konferencen også byde på en række præsentationer, der sætter rammen for dagen og giver et bredere perspektiv end de konkrete ideer.

Konferencen finder sted den 29. maj 2015 og er primært for personer eller foreninger, der allerede har et projekt, de gerne vil præsentere. Deltagelse koster 200 kr.