Vifo Artikel 11.11.2019

Tidligere folketingsmedlem tiltræder som sekretariatschef i DFS

Carolina Magdalene Maier bliver ny sekretariatschef i Dansk Folkeoplysnings Samråd fra 1. december 2019.

Nøgleord: Organisationer

Den tidligere folketingsprofil Carolina Magdalene Maier tiltræder som ny sekretariatschef i Dansk Folkeoplysnings Samråd (DFS) fra 1. december 2019, hvor hun får til opgave sammen med medarbejdere, bestyrelse og medlemsorganisationer at gøre folkeoplysningens bidrag til de store dagsordner konkret, skriver DFS i en pressemeddelelse.

Carolina Magdalene Maier er uddannet cand.scient.soc. fra Københavns Universitet og har tidligere været folketingsmedlem for Alternativet, hvor hun blandt andet var gruppeformand, politisk ordfører og ordfører for folkeoplysning og idræt. Før det har hun været centerleder for Videnscenter for Patientstøtte og leder af Nordisk Arbejdsmiljø i Tryg Forsikring.

Carolina Magdalene Maier ser frem til sit nye virke som sekretariatschef.

”Vi har brug for folkeoplysningen til både at reflektere over og påvirke samfundsudviklingen. Vi skal videreføre og styrke de folkelige fællesskaber i Danmark. Det er, når vi bevæger os sammen, at vi bevæger samfundet. I disse tider er der et stort momentum blandt de folkelige bevægelser i Danmark. Det gør folkeoplysningens opgave yderst relevant. Jeg er meget ydmyg over at få lov til at være en del af det vigtige arbejde, det er at bevare og videreudvikle den stolte danske tradition for folkeoplysning,” siger hun i pressemeddelelsen.